Dingbats: Between the Lines Level 4 Answers (Text Only)

Dingbats: Between the Lines Level 4 Answers (Text Only)
Check out the solutions below!
1. (Phrase)

SERUTNED
                 E
                 F
Answer: Fed up to the back teeth

2. (Misc)
ELOR
Answer: Role reversal

3. (Phrase)
STICK
Answer: Short end of the stick

4. (Phrase)
VIOLET
Answer: Shrinking violet

5. (Book)
(R-I)/(S+K)
Answer: Calculated risk

6. (Phrase)
BLIND
Answer: Turn a blind eye

7. (Phrase)
MANDRILL RUOY
Answer: Monkey on your back

8.  (Phrase)
CBAGAT
Answer: Let the cat out of the bag

9. (Phrase)
       MIDDLE
         N
  R     D
LITTLE
  N     X
  G
Answer: Cross fingers

10. (Phrase)
ROBBERS
Answer: Honour among thieves

11. (Phrase)
N   CHANCE   N
Answer: An outside chance

12. (Phrase)
T M
A U 
H S 
W T 
Answer: What goes up must goes down

13. (Phrase)
POPD
Answer: Two peas in a pod

14. (Phrase)
DAIIEH
Answer: Have eyes in the back of head

15. (Swallow it)
NEPAINCK
Answer: Pain in the neck

16. (Phrase)
BIRTH1DEATH
Answer: Once in a lifetime

17. (Phrase)
SMOKE
      G
Answer: Go up in smoke

18. (Person)
POTROUTND
Answer: Big fish in a small pond

19. (Phrase)
GROUND
FEET
FEET
FEET
FEET
FEET
FEET
Answer: Six feet underground

20. (Phrase)
HEA     RT 
Answer: Broken heart

21. (Phrase)
WINE
BEER
SPIRIT
HOME
Answer: The drinks are on the house 





Copyright © All Rights Reserved

Popular posts from this blog

Virtual Villagers Origins 2: Updated Resources and Crafting Guide (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 4 + Puzzle 5 (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 6 + Puzzle 7 (Text Only)