Dingbats: Between the Lines Level 1 Answers (Text Only)

Dingbats: Between the Lines Level 1 Answers
This is updated on 1 January 2018
Because the game always updates, the puzzles may be placed in different levels. I hope to keep this guide updated as well.

1. (Phrase)
   ENTURY
Answer: Long time no see

2. (Phrase)
TLASAB
YALC
ELATS
Answer: Leave no stone unturned

3. (Phrase)
Barcelona FC 4 - 1 Arsenal
Paris SG 4 - 1 Milan AC
Real Madrid 4 - 1 Manchester City
Benfica 4 - 1 Bayern Munich
Liverpool 4 - 4 AS Roma
Answer: All for one and one for all

4. (Phrase)
WOOLF
Answer: Wolf in sheep's clothing

5. (Phrase)
GIVE     GET
GIVE     GET
GIVE     GET
GIVE     GET
Answer: Forgive and forget

6. (Phrase)
WOLF
WOLF       WOLF <---
WOLF
WOLF
Answer: Lone wolf

7. (Phrase)
SKπY
Answer: Pie in the sky

8. (Phrase)
NOWHINERE
Answer: In the middle of nowhere

9. (Phrase)
P  CIFIC
 
  A
Answer: A drop in the ocean

10. (Phrase)
tHE sAnD
Answer: Bury your head in the sand

11. (Swallow it)
EYE           EYE
   STOMACH
Answer: Have eyes biggee than one's stomach

12. (Job)
TUNE
TUNE         TELLER
TUNE
TUNE
Answer: Fortune teller

13. (Phrase)
M Lassie
T Snoopy
W Beethoven
T Odie
F Pluto
S Scooby Doo
S Rin Tin Tin
Answer: Every dog has its day

14. (Phrase)
ROFORKAD
Answer: Fork in the road

15. (Phrase)
XLIPSTICK
Answer: Kiss and make up

16. (Phrase)
SEARCH



    AND
Answer: Search high and low

17. (Phrase)
FOLKS
FOLKS
FOLKS
FOLKS
FOLKS
Answer: Different strokes for different folks

18. (Phrase)
PRO
       MISE
Answer: Broken promise

19. (Phrase)
O
V
A
T
I
O
N
Answer: Standing ovation

20. (Phrase)
                          CUT
CUT CUT CUT        CUT
Answer: A cut above the rest

21. (Phrase)
WAETHER
Answer: A spell of bad weather



Links
General
Level 2
Level 3
Level 4
Copyright © All Rights Reserved

Popular posts from this blog

Virtual Villagers Origins 2: Updated Resources and Crafting Guide (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 4 + Puzzle 5 (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 6 + Puzzle 7 (Text Only)