Dingbats: Between the Lines Level 2 Answers (Text Only)

1. (Phrase)
R | E | A | D
Answer: Read between the lines

2. (Swallow it)
WR   IT   ING
Answer: Put it in writing

3. (Misc)
         ER
    TH 
FA
Answer: Stepfather

4. (Phrase)
10 20 30 40 50 60 70 80
                L    I     F    E
Answer: Life begins at forty

5. (Phrase)
TIJUSTME
Answer: Just in time

6. (Misc)
ONE O'CLOCK
Answer: Happy House

7. (Phrase)
PIT
Answer: Bottomless pit

8. (Phrase)
GRA12"VE
Answer: One foot in the grave

9. (Phrase)
TEASTORMCUP
Answer: A storm in a teacup

10. (Phrase)
AgAgAgAgAg
stratus
AgAgAgAgAg
nimbus
AgAgAgAgAg
cirrus
AgAgAgAgAg
cumulus
AgAgAgAgAg
Answer: Every cloud has a silver lining

11. (Phrase)
STEPPETSPETS
Answer: One step forward two steps back

12. (Phrase)
ACTIO
Answer: Missing in action

13. (Phrase)
EVER
EVER
EVER
MONDAY
EVER
Answer: For ever and a day

14. (Misc)
BOY -> YBO
Answer: Altar boy

15. (Phrase)
[ ] (box)
            KING

Answer: Thinking outside the box


16. (Phrase)
AVENUE    HIGHWAY
                                        ROME
TRACK          PATH
Answer: All roads lead to Rome

17. (Phrase)
ARARMM
Answer: Arm in arm

18. (Phrase)
CTOHNGEUEEK
Answer: Tongue in cheek

19. (Swallow it)
     HAMLET
WORD WORD
Answer: Play on words

20. (Phrase)
    AGE
A    G    E
    AGE
 Answer: Middle age spread

21. (Phrase)
(I)          (O)
         (G)
   (N)      (G)
Answer: Going in circles
Copyright © All Rights Reserved

Popular posts from this blog

Virtual Villagers Origins 2: Updated Resources and Crafting Guide (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 4 + Puzzle 5 (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 6 + Puzzle 7 (Text Only)