Dingbats: Between the Lines Level 3 Answers (Text Only)

Level 3

1. (Phrase)
FAREDCE
Answer: Red in the face

2. (Phrase)
LE         G
Answer: Break a leg!

3. (Phrase)
|4|
Answer: An eye for an eye

4. (Phrase)
BE PUT DO CAN HAVE
Answer: Have the last word

5. (Phrase)

    BEAT BEAT BEAT
BEAT    BUSH    BEAT
    BEAT BEAT BEAT
Answer: Beat around the bush

6. (Phrase)
2TO
Answer: Put two and two together

7. (Phrase)
REVIRDTAES
Answer: Back seat driver

8.  (Phrase)
REAWITHSON
Answer: Within reason

9. (Event)
ABCDEFGHI
JKMNOPQR
STUVWXYZ
Answer: Noel

10. (Phrase)
RDIOAMUONGDH
Answer: Diamond in the rough

11. (Phrase)
      RI
POCHOR
Answer: Take from the rich and give to the poor

12. (Phrase)
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE WOOD TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
TREE TREE TREE TREE TREE TREE
Answer: Cannot see the wood for the trees

13. (Phrase)

WEDGE
Answer: The thin end of the wedge

14. (Phrase)
HOPES
Answer: Dash hopes

15. (Phrase)
BBONNET
Answer: A bee in your bonnet

16. (Phrase)
CRYCRYCRYHSBC
Answer: Cry all the way to the bank

17. (Phrase)
GOOD BETTER ….
Answer: The best is yet to come

18. (Person)
CORNERS
Answer: Cut corners

19. (Phrase)
1 3 5 7 9 11
FAVOURITE
Answer: Odds-on favourite

20. (Phrase)
FEET
FEET
TEEF
TEEF
FEET
FEET
Answer: Have two left feet

21. (Phrase)
NSUAMFBEETRYS
Answer: Safety in numbers

Copyright © All Rights Reserved

Popular posts from this blog

Virtual Villagers Origins 2: Updated Resources and Crafting Guide (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 4 + Puzzle 5 (Text Only)

Virtual Villagers Origins 2: Puzzle 6 + Puzzle 7 (Text Only)